Полицията в Хасково издирва шофьор на автомобил, катастрофирал на 14

...
Полицията в Хасково издирва шофьор на автомобил, катастрофирал на 14
Коментари Харесай

Полицията в Хасково издирва шофьор за ПТП

Полицията в Хасково търси водач на автомобил, аварирал на 14 април, който дружно с трима пасажери напуснал местопроизшествието, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът станал малко след среднощ на кръстовището сред бул. „ Васил Левски “ и улица „ Македония “, където лек автомобил „ Шкода “ се е блъснал в мантинела и железен дирек. По-късно са открити двама от мъжете- на 29 и 30 година, които са с пострадвания. Издирват се 32-годишният водач и 27-годишен пасажер.

32-годишна и 7-годишният й наследник са потърпевши при ПТП на 15 април сред селата Лозен и Малко градище. Жената карала „ Форд “ и при изпреварване на незнаен автомобил колата й излязла от пътя. По думите й другата кола внезапно завила наляво и с цел да избегне удара тя аварирала. Другият автомобил траял пътя си без да спре. Жената и детето са с пострадвания, прегледани и освободени за домашно лекуване. Полицаите са издирили другата кола, карана от 65-годишна жена от Любимец, на която е формиран акт.

37-годишен от кърджалийското село Старейшино на 16 април в Любимец карал „ Фолксваген “ и на кръстовище блъснал две коли- „ Алфа Ромео “ и „ Мерцедес “, като лидерът на единия е с леки пострадвания.

С травма след пътен случай в Хасково през вчерашния ден е и 47-годишен, управлявал „ Опел “. В 16 часа на бул. „ България “ той се движил в посока квартал „ Бадема “. По същия маршрут пътувал и 30-годишен с Порше. Опелът спрял на пешеходна пътека и бил ударен от Поршето. Водачът на Опела е без заплаха за живота.

Петима пияни и двама дрогирани водачи са хванати през почивните дни в Хасковска област.

С малко над 2 промила алкохол е арестуван хасковлия, карал „ Сузуки “ в регионалния град, където 21-годишен управлявал „ Фолксваген “ след приложимост на метаамфетамин. 42-годишен в Димитровград бил зад кормилото на „ Ситроен “ с съществуване на амфетамин. Пак в Хасково 45-годишен карал „ Сеат “ след приложимост на 2,6 промила алкохол, 36-годишен на Автомагистрала „ Марица “ управлявал „ Фолксваген “ при 1,89 промила алкохол, а в ръководството в Тополовград е бил 46-годишен от града, карал „ Тойота “ с 2,23 промила.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР