Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи странно оплакване. Жена

...
Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи странно оплакване. Жена
Коментари Харесай

​Сладка сделка: Жена си купи 2 грама кафява захар вместо кокаин за 200 паунда

Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи необичайно недоволство. Жена звъннала на горещия телефон на локалното ръководство и декларирала, че е била излъгана от локален дилър на дрога, който ѝ продал два грама кафява захар вместо кокаин за 200 паунда.


На страницата на полицията в Крейгейвън във „ Facebook “ се появи транскрипция на диалога с пострадалата, която бързо набра известност в обществената мрежа. Органите на реда обявиха, че оповестяват обществено диалога, с цел да „ насочат обръщение към всички, които са били излъгани от своя дилър и търсят възмездие “, с цел да могат да си вземат поука.

„ Казвали сме го и преди, в този момент го повтаряме още веднъж – дилърите на дрога не се интересуват от нищо друго, с изключение на от изпразването на джобовете Ви “, написаха над обявата си във „ Facebook “ служителите на реда.

Все още обаче остава неуточнен въпросът дали индивидът продал кафявата захар вместо кокаин или купувачът ще бъдат съдени. Дилърът може да бъде измамен под отговорност за „ облага посредством илюзия “, а дамата, която се е пробвала да купи дрога е била „ ориентирана към способените инстанции за съвет и поддръжка “. Максималната присъда за владеене на дрога във Англия е седем години, а дилърите и производителите на опиати могат да получат и доживотни присъди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР