Полицията в Гибралтар арестува индийския капитан и главнокомандващ офицер на

...
Полицията в Гибралтар арестува индийския капитан и главнокомандващ офицер на
Коментари Харесай

Полицията в Гибралтар арестува капитана на иранския танкер

Полицията в Гибралтар арестува индийския капитан и главнокомандващ офицер на арестувания ирански танкер, обвинен в нарушение на глобите на Европейски Съюз, транспортирайки нефт до Сирия.
" Това се случва, откакто са конфискувани и прегледани документи и електронни устройства ", се споделя в изказване на полицията.
Силите на Гибралтар и английските морски пехотинци се качиха на кораба " Грейс 1 " и го задържаха на 4 юли край крайбрежията на Гибралтар, като споделиха, че е предопределен за доставка на нефт до Сирия до обект, предстоящ на европейски наказания.
Тестовете демонстрираха, че 330-метровият танкер, който е кадърен да транспортира два милиона барела нефт, е " превозвал цялостен товар от недопечен нефт ", съобщи държавното управление на Гибралтар в понеделник.
Иран осъди задържането като " нелегално " и съобщи, че танкерът не е пътувал за Сирия.
Арестите идват откакто Лондон съобщи по-рано през днешния ден, че въоръжени ирански кораби се пробват да " попречват " английски супертанкер в Персийския залив.
Иранската революционна армия отхвърли присъединяване, само че също по този начин предизвести както Съединени американски щати, по този начин и Англия, че ще " съжаляват доста " за задържането на " Грейс 1 ".
Полицията в Гибралтар съобщи, че следствието към момента продължава и танкерът към момента е арестуван.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР