Полицията в Бургас задържа двама души за множество взломни кражби

...
Полицията в Бургас задържа двама души за множество взломни кражби
Коментари Харесай

Арестуваха двама криминално проявени в Бургас, извършили множество взломни кражби

Полицията в Бургас задържа двама души за голям брой взломни обири на територията на морския град. Арестуваните са мъже на 31 и 55 години от Варна. И двамата са престъпно проявени.

До момента са открити пет случая на взломни обири от жилища, ситуирани, както в централната градска част, по този начин и в комплекс „ Изгрев”.

Мъжете, които са с богато престъпно минало и голям брой присъди за обири, дошли в Бургас денем, като подбирали на инцидентен принцип жилища, чиито жители били на открито или по работа.

Прониквали посредством потребление на специфични принадлежности, с които счупвали патрона на ключалките, след което се насочвали към скъпи движимости и парични суми, като преносими компютри, дребни тв приемници, мобилни телефони, цифрови фотоапарати, златни украшения и други, които причинителите пласирали на разнообразни места, доста под формалната им стойност.

Благодарение професионалните дейности на чиновниците на отдел „ Криминална полиция” и „ Специализираните полицейски сили” при ОДМВР – Бургас двамата варненци са арестувани директно след осъществяване на следващата кражба.

В тях са открити откраднатите движимости, както и голям брой принадлежности, служещи им за осъществяване на кражбите.

Двамата са арестувани за период от 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР