Полицията в Бургас задържа 58-годишен криминално проявен бургазлия, който склонявал

...
Полицията в Бургас задържа 58-годишен криминално проявен бургазлия, който склонявал
Коментари Харесай

Битият от Динко мъж в Равда, се оказа в схема за просия, задържаха организатора

Полицията в Бургас задържа 58-годишен престъпно проявен бургазлия, който склонявал трима мъже към милостиня против заричане за положителни приходи.

Задържаният провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч всекидневно се представял с увреждания и че е изгубил една ръка или двата си крайници. Той е обитавал най-често на територията на Бургаски район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

Въпросният мъж е същият, към който Динко от Ямбол прояви експанзия и популяризира клип в обществените мрежи, след което му бе повдигнато обвиняване, само че беше освободен против парична гаранция.



Другите двама мъже в схемата - на 30 и 59 години просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били ротирани от 58-годишния бургазлия.



Задържаният договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на „ облагата “, като подсигурявал и превоза до „ работното им място “. 58-годишния престъпно проявен бургазлия е арестуван за период до 24 часа.

Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши „ жертви на трафик “. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по подготвеност.

Репортер и фотоси: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР