Полицията в Благоевград арестува 31-годишен местен жител, който е автор

...
Полицията в Благоевград арестува 31-годишен местен жител, който е автор
Коментари Харесай

Полицията в Благоевград арестува ало измамник, заработвал в България и Гърция

Полицията в Благоевград арестува 31-годишен локален гражданин , който е създател на две телефонни измами в България и една в Гърция.

Мъжът употребявал добре познатия сюжет – „ даване на пари за незабавна интервенция на родственик “.

По тази скица, на 24 октомври стара жена предоставила на непознатия 5000 лв. , а на 31 октомври – мъж се дал прошка със сумата от 18 000 лв. .

Разследващите се натъкнали на следите на възможния причинител и насочили старания за събиране на задоволително доказателства за незаконната му активност, подкрепени от сигнал, получен от гръцките управляващи .

Там той бил открит като участник в телефонна машинация, осъществена в Катерини на 3 ноември за сумата от 25 000 евро . Бил е арестуван директно след осъщественото закононарушение, а пет дни по-късно – освободен . При влизането му в страната навреме е основана организация за неговото задържане .

Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Благоевград, под чието наблюдаване работата по документирането на случая продължава.

Задържаният е притеглен като обвинен и с разпореждане на наблюдаващ прокурор му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР