Полицията в американския щат Колорадо съобщи, че е открила най-малко

...
Полицията в американския щат Колорадо съобщи, че е открила най-малко
Коментари Харесай

„Зелени“ погребения: Полицията в САЩ откри 115 тела, съхранявани неправилно

Полицията в американския щат Колорадо заяви, че е разкрила минимум 115 тела в траурен дом, разследван за погрешно боравене с тленни остатъци. Шерифът на окръг Фримонт Алън Купър съобщи, че те се координират с други организации, с цел да дефинират дали има някакви нарушавания. Р азследването е концентрирано върху постройка, благосъстоятелност на погребалния дом, където локалните поданици оповестяват, че са усетили неприятна миризма , преди да се извърнат към управляващите. 

" Зоната на погребалния дом, където телата са били погрешно съхранявани, е ужасяваща. За да ви дам визия за обсега на това следствие, площта, която би трябвало да се претърси, е над 230 квадратни метра. Въпреки че желаеме да обработим мястото допустимо най-бързо, сигурността на следователите, влизащи в погребалния дом, е от основно значение ", съобщи Алън Купър, Шериф На Окръг Фримонт.

Зеленото заравяне е термин, който се употребява при погребение на тела, които не са били балсамирани . Това е друго от човешкото компостиране, при което тялото се слага в съд и в следствие се трансформира в почва. Според законите на Колорадо зелените погребения са законни, само че щатският кодекс изисква всяко тяло, което не е заровено в границите на 24 часа, да бъде вярно съхранено в студено помещение.

Компанията таксува близо 2000 $ за подобен вид услуга. Този вид погребални домове също правят кремации, които не включват химикали или неестествени материали. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР