Полицията ще бъде на стадион „Българска армия“ преди, по време

...
Полицията ще бъде на стадион „Българска армия“ преди, по време
Коментари Харесай

След мелето между феновете през есента: Вдигат на крак полицията за ЦСКА - Локо Пд

Полицията ще бъде на стадион „ Българска войска “ преди, по време и след днешния дуел ЦСКА - Локомотив (Пловдив). Четвъртфиналът за Купата на България е от 17:30 часа. Както е известно, спечелилият се излъчва в един мач, като при тъждество в постоянното време се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо реми и след края на продълженията - се извършват дузпи.

През есента, когато двата тима още веднъж се изправиха един против различен в Борисовата градина, a Локомотив завоюва с 3:1 с хеттрик на Георги Минчев, полицията беше отвън оборудването, а с защитата бе ангажирана частна компания.

Още преди първия съдийски сигнал обаче се стигна до напрежение сред двете недолюбващи се агитки. Привържениците на Локомотив предизвикаха почитателите в бранш " А " с обиди и хвърлени предмети, а от своя страна десетки почитатели на ЦСКА от бранш " Г " нахлуха на пистата, прекосиха терена и стигнаха до бранша за посетители. Чак когато се стигна до меле сред двете агитки, полицията влезе на стадиона и потуши напрежението, което за наслада се размина без съществени последствия за здравето на участниците в него. Ударен обаче беше админът на ЦСКА Стойко Сакалиев.

От " Българска войска " са взели ограничения това този път да не се случва. Полицията ще дава отговор за сигурността на последователите както отвън стадиона, по този начин и на трибуните. Припомняме, че през 2017 година почитатели на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА се биха и на пистата на „ Лаута “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР