Полицията се опасява, че предполагаемият извършител на химическа атака в

...
Полицията се опасява, че предполагаемият извършител на химическа атака в
Коментари Харесай

Химическа атака в Clapham: Абдул Езеди „може да има връзки с банда“, казва полицията на фона на продължаващото издирване

Полицията се притеснява, че хипотетичният причинител на химическа офанзива в Clapham може да употребява „ връзки с тайфа “, с цел да избяга от закона.

Продължава огромно търсене на Абдул Езеди, откакто 12 души бяха ранени при химическата офанзива в Лондон на 31 януари - измежду жертвите са майка и двете й деца. 31-годишна жена остава в сериозно, само че устойчиво положение в болница, откакто е претърпяла пострадвания, които евентуално ще трансформират живота й от разяждащ алкален химикал.

Дъщерите й на три и осем години са в болница с по-леки пострадвания. 35-годишният Езеди е забелязан за последно да напуща метростанция Tower Hill в 21:33 в сряда.

Сега, когато следствието навлиза в нова седмица, се споделя, че детективите изследват дали проведени незаконни групи може да му оказват помощ да избегне залавянето. Топ сътрудници от Националната организация за битка с престъпността (NCA), привлечени да оказват помощ в полицейското следствие, изложиха новата доктрина, оповестява Sunday Times.

Роднини ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР