Полицията работи и по версия за умишлен палежТри автомобила изгоряха

...
Полицията работи и по версия за умишлен палежТри автомобила изгоряха
Коментари Харесай

Запалиха украинска кола във Варна, изгоряха още две

Полицията работи и по версия за тенденциозен палеж

Три автомобила изгоряха пред блок във Варна, съобщи

Предполага се, че става въпрос за тенденциозен палеж. Колата, от която в действителност е тръгнал пожарът, е била с украинска регистрация.

Живеещите на ул. „ Роза” са събудени от мощен гърмеж през нощта. „ Чу се мощен екот. Помислих, че е от камиона за боклук, само че се чу втори екот, жена ми реагира, кучето стартира да лае и звъннахме на 112”, сподели Калоян Петков.

Хората излезли на открито и видели 3 горящи автомобила. Скоро на мястото идват и екипи на пожарната.

Огънят е тръгнал от автомобила с украинска регистрация, а полицията към този момент работи по всички вероятни версии, в това число и тенденциозен палеж.

Съседи описват, че притежателите на украинския автомобил са били наематели в блока. Не ги виждали постоянно, само че били културни хора. „ Хората са спокойни. С нищо, в никакъв случай не са създавали проблеми, безусловно обикновено се движат по улицата, приветстват хората. Не са конфликтни”, разяснява Максим Димитров.

Доброволци от украинския културен дом във Варна не изключват версията пожарът да е тенденциозен, наред с десетки други похищения против украински жители.

Преди дни в Бургас беше арестуван мъж, който заби кирки в два украински автомобила. Дали и в този случай повода ще се окаже украинската регистрация, ще откри полицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР