Полицията публикува имената на 18-те жертви, смъртоносно простреляни в сряда,

...
Полицията публикува имената на 18-те жертви, смъртоносно простреляни в сряда,
Коментари Харесай

Имената на всички 18 жертви на стрелбата в Мейн

Полицията разгласява имената на 18-те жертви, смъртоносно простреляни в сряда, най-смъртоносната всеобща пукотевица в Съединени американски щати тази година.

Сред починалите са дядо, надарен млад състезател на боулинг и четирима членове на общността на глухите в Мейн.

Убитите при офанзивата са на възраст от 14 до 76 години.

Заподозреният стрелец е ранил още 13 души по време на офанзивата, която се случи на локален бар и зала за боулинг в Люистън.

Преследването на обвинения продължава трети ден.

Полицията разказа " денонощни " старания за разкриване на 40-годишния Робърт Кард, обвиненият, и прикани общностите да бъдат деликатни, до момента в който той остава на независимост.

Редица общности, в това число Лисабон и Люистън, са под подслон в заповеди за настаняване от четвъртък, само че тези заповеди в този момент се анулират.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Майкъл Сошук, комисар по публичната сигурност на Мейн, сподели в петък вечерта, че компаниите могат или да останат затворени, или да отворят още веднъж.

Въпреки това, ловът остава неразрешен в градовете Bowdoin, Lewiston, Lisbon и Monmouth, с цел да се предотврати чуването на огнестрелни изстрели, които биха провокирали позвъняване до службите за незабавна помощ, сподели той.

Глухият преводач на губернатора измежду мъртвите при нахлуване в Мейн

Претърсването на река Андроскогин ще продължи до залез слънце и ще продължи в събота, когато ще бъдат докарани спомагателни запаси за гмуркане.

Властите са разкрили бялото Subaru Outback на обвинения на рампа за лодка в Лисабон, край реката. Те споделиха, че са намерили спомагателни доказателства в колата, само че не предоставиха съответни детайлности.

В петък комунално дружество използваше своите язовири, с цел да намали равнището на водата в зона в помощ на следователите. Хеликоптери прелетяха над реката, с цел да оказват помощ на водолазите да насочват, до момента в който претърсват водата.

Предвижда се също по този начин през идващите дни да се проведат старания за агитиране на съседите, сподели господин Сошук.

Това " може да са няколко служители на реда, които чукат на вратата " или " двама служители на реда с ясно показани значки, изскачащи от маркирана кола, с цел да дойдат да приказват с вас като детективи “.

" Ще имаме опипвания във всички направления ", добави той.

Правоохранителните органи в Мейн поредно са призовавали обществеността за помощ, с цел да открият обвинения. Те също по този начин приканиха жителите за самообладание, до момента в който търсенето продължава.

Досега те са получили над 530 съвета и евентуални клиенти, само че не са дали никаква индикация, че са разкриха солидна диря в издирването.

Те обаче разкриха в петък сутринта, че е открита записка в парцел, обвързван със обвинения. Две Неназовани представители на правоприлагащите органи споделиха пред Асошиейтед прес, че това е предсмъртно писмо, което не дава никакъв съответен претекст за стрелбата. Беше адресирано до сина му. В парцела е открит и мобилният телефон на обвинения.

Разследващите не потвърдиха тази информация и отхвърлиха да уточнят наличието на бележката.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР