Полицията потвърди новината за полицая, пребил почти до смърт жена

...
Полицията потвърди новината за полицая, пребил почти до смърт жена
Коментари Харесай

МВР потвърди за пияния полицай, смазал от бой жена си навръх Коледа

Полицията удостовери новината за служителя на реда, пребил съвсем до гибел жена си във Враца, оповестява BulNews. Както БЛИЦ писа в Коледната нощ служител на реда от районното ръководство в АЕЦ Козлодуй преби брутално брачната половинка си и заплаши да я убие с револвера си.

По данни на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца абсурдът се е разиграл към 3 часа на 25 декември. Сигналът за нападението, което се разиграло в жилище на ул. „ Стоян Заимов “ бил подаден на тел. 112 към 3.20 часа от жертвата на развилнелия се служител на реда. Жената се оплакала, че сред нея и мъжа й Светлозар Т., който е на 31 години е зародил скандал.

Словестната офанзива бързо прераснала в побой и закани за ликвидиране, като гневният мъж няколко пъти слагал револвер до главата й с желанието да я гръмне.

При инспекцията на адреса униформените намерили и прибрали револвер и 16 муниции. Намерено и конфискувано е персоналното оръжие на сътрудника им - револвер с 9 боеприпаса и разрешителното за носене.

За случая е известен дежурен прокурор и е формирано следствено дело.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР