Полицията нахлу в многомилионна фабрика за вълшебни гъби, подобна на

...
Полицията нахлу в многомилионна фабрика за вълшебни гъби, подобна на
Коментари Харесай

Тайната фабрика на търговеца на вълшебни гъби за 8,5 милиона долара беше обискирана в крайградски дом: полиция

Полицията нахлу в многомилионна " фабрика за вълшебни гъби ", сходна на Уили Уонка, работеща в крайградски дом в Кънектикът.

Анонимен сигнал докара полицията до входните стълби на Westen Soule в Бърлингтън, Кънектикът, където виновните служители на реда видяха вентилационно съоръжение в дома му, „ съответстващо на употребяваното в незаконни лаборатории “, сподели държавната полиция.

Soule последва служителите на реда до самостоятелен гараж, където детективите откриха „ огромна интервенция за развъждане на гъби “ в четвъртък, сподели държавната полиция в известие за пресата. Психеделични гъби на стойност 8,5 милиона $ в разнообразни стадии на напредък, съгласно щатската полиция.

Соул в началото отхвърли гъбите да са противозаконни, само че се твърди, че промени мелодията си и призна, че конфискуваните гъби бяха " псилоцибин ", които нормално се назовават ​​ " вълшебен гъби ", откакто лабораторията му беше открита.

Психеделичните медикаменти наподобяват като ежедневните гъби, само че засягат всички консуматори сетива; трансформират мисленето, възприятието за време и страстите на човека; и може да аргументи халюцинации, съгласно Фондацията за алкохол и опиати.

Това е известен танцов клуб и рейв опиат, сподели Министерството на правораздаването в осведомителна графика.

Щатската полиция на Кънектикът разгласява няколко фотоси на иззетите опиати, които демонстрират хипотетичната експанзивна интервенция на Соул.

Няколко железни рафта, цялостни с големи торби с гъби, бяха подредени от пода до тавана и се появиха с цел да извърши стаите в дома на Соул.

Частично отворена врата към момента в рамка за фотоси демонстрира вентилатор в стая, цялостна с хипотетични противозаконни опиати.

Соул беше задържан и упрекнат в владеене с желание за продажба/разпространение на опиати и ръководство на фабрика за опиати.

Той беше арестуван под гаранция от $250 000 и би трябвало да бъде изправен пред съда в Нова Британия Върховен съд на 16 ноември.

Разследването беше ръководено от DEA Hartford Task Force и щатската полиция на Кънектикът.


Оригинален източник на публикация: Тайната фабрика на търговеца на вълшебен гъби за 8,5 милиона $ е нападната в крайградски дом: полиция

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР