Полицията на Ню Йорк предприема мерки срещу нерегистрираните скутери, тъй

...
Полицията на Ню Йорк предприема мерки срещу нерегистрираните скутери, тъй
Коментари Харесай

Полицията на Ню Йорк конфискува нелегални скутери от приюти за мигранти на фона на „повдигане“ на бандитите, каращи мотопеди в Ню Йорк

Полицията на Ню Йорк подхваща ограничения против нерегистрираните скутери, защото грабежите, включващи бандити, каращи мотопеди, са се трансформирали в чест проблем в града през предишното няколко месеца.

Служителите се насочиха към уреди за мигранти в петте региона в сряда вечерта, където иззеха десетки противозаконни електрически колела и ги отнесоха на бордови платформи, заяви ABC7.

Конфискуваните мотори са били без регистрации или с крадени табели, съгласно сектора.

Много мигранти употребяват мотопеди и скутери за приходи, доставяйки храна на нюйоркчани посредством приложения като GrubHub, Seamless и UberEats.

Но скутерите са били употребявани и от крадци, с цел да сграбчен портфейли, телефони, бижута и портмонета на пешеходци и бързо да се измъкнат с откраднатите движимости, съгласно полицията.

„ Наблюдаваме повишаване на обирите на скутери в града, изключително в Манхатън, където хората са на скутери, нормално двама на скутер, и им лишават мобилните телефони, AirPods, Be...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР