Полицията каза, че има достатъчно доказателства за арестуването на двама

...
Полицията каза, че има достатъчно доказателства за арестуването на двама
Коментари Харесай

„Почти катастрофалното“ автомобилно преследване на принц Хари и Меган Маркъл може да доведе до 2 ареста, казва полицията

Полицията сподели, че има задоволително доказателства за арестуването на двама души, откакто принц Хари и Меган Маркъл претърпяха „ съвсем пагубно “ " Преследване с коли в Ню Йорк, беше обявено на съда.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха забъркани в гонене с коли предишния май, откакто участваха на премиите Woman of Vision, по време на което бяха следвани от папараци в продължение на часове край. Подробности за преразглеждането на случая бяха разкрити в решение на Върховния съд през вчерашния ден.

Това пристигна, когато оспорването на принц Хари против решението за смяна на равнището на неговата финансирана от данъкоплатците персонална сигурност при посещаване в Обединеното кралство беше отхвърлено. Пенсионираният арбитър от Върховния съд сър Питър Лейн се произнесе по делото на херцога против Министерството на вътрешните работи, като решението му се базира на доказателства, показани за случилото се в Ню Йорк.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР