Полицията излови поредни нарушители.55- годишен, жител на с. Храброво, общ.

...
Полицията излови поредни нарушители.55- годишен, жител на с. Храброво, общ.
Коментари Харесай

Спипаха мъж да кара пиян колата си край Провадия

Полицията излови следващи извършители.

55- годишен, гражданин на с. Храброво, общ. Провадия  е попаднал в полицейски арест. При осъществена инспекция, чиновниците на районно управление (на МВР) Провадия, открили, че мъжът управлявал лек автомобил, откакто е използвал огромно количество алкохол. Инспекцията на лидера е осъществена през вчерашния ден, час и половина след среднощ. По случая е формирано бързо произвеждане, осведомят от варненската полиция.

Междувременно през вчерашния ден униформени на районно управление (на МВР) Аксаково са ревизирали и задържали в ареста мъже на 31 години, прочут на чиновниците на реда, от с. Любен Каравелово. При инспекцията от униформените, дръгтестът отчел позитивна проба на амфетамин и метамфетамин. Срещу нарушителя е формирано бързо произвеждане.

Такова е формирано през вчерашния ден и против 29-годишен гражданин на Дългопол, отказал да му бъде направена инспекция за определяне на приложимост на наркотични субстанции или техните аналози. Мъжът е наказван към този момент за това по административен ред, добре прочут е на полицията и осъждан.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР