Полицията е заловила бандитите, които по-рано тази седмица нападнаха жена

...
Полицията е заловила бандитите, които по-рано тази седмица нападнаха жена
Коментари Харесай

Четирима младежи от Видинско нападнали и ограбили жената в Лом, дебнели жертвата си с врачанска кола

Полицията е заловила бандитите, които по-рано тази седмица нападнаха жена в Лом и откраднаха дамската ѝ чанта, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Както организация BulNews писа, случката е станала в понеделник към 5.15 часа на кръстовището сред улиците "Цар Симеон " и "Борил ". 47-годишна локална жителка, на път за работа, е била застигната в тил от непознати. Единият от тях я хванал изотзад през ръцете, а различен й нанесъл удар в региона на лицето и лишил дамската й чанта, съдържаща дребна парична сума, дебитна карта, персонални документи и мобилен телефон със зарядно устройство.



Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативно-следствена група, която направила оглед. При извършените оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от Лом открили причинителите – четирима 18-годишни от видински села, двама от които престъпно проявени и с присъди. Групата се придвижвала с лек автомобил "Ауди А4 " с врачанска регистрация, ръководен от единия от тях.
Четиримата младежо са арестувани. По случая са осъществени процесуално-следствени дейности, включващи разпит пред арбитър. Работата по документиране на незаконната активност на причинителите продължава, oбразувано е досъдебно произвеждане.​​​​​​
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР