Полицията е задължала снощи емблематичен автокрадец – Георги Воденичаров-Кико, след

...
Полицията е задължала снощи емблематичен автокрадец – Георги Воденичаров-Кико, след
Коментари Харесай

Полицията е задържала снощи емблематичен автокрадец след гонка

Полицията е задължала нощес емблематичен автокрадец – Георги Воденичаров-Кико , след гонка. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов на брифниг в Пазарджик.

Той благодари на столичната полиция за проявен професионализъм при задържането на Воденичаров.

„ Това е един от емблематичните автокрадци, който главно образува оперативната конюнктура по линия на незаконните отнемания. Поздравявам сътрудниците – да задържиш подобен вид престъпник на терен с краденото транспортно средство се изисква огромен професионализъм! За страдание при опит да избяга от сътрудниците е нанесъл вреди на три наши служебни автомобила. Но е арестуван. Всъщност следва издирването на още един, който е съумял да се отдръпна. Надявам се бързо да бъде задържан”.

Кико е заловен при опит за поредна кражба на безценен автомобил от столичен квартал. Заедно с него е бил и Светослав Петков с прякор Лъвицата, който е избягал.
Валентин Радев: Новият гл. секретар на Министерство на вътрешните работи би трябвало да е с профила на Маринов Според него измежду подобаващите е шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов
Относно избора на основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младенов сподели, че решението ще бъде взето, откакто министър председателят Бойко Борисов се върне в страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР