Полицията е разбила плантация, засадена с коноп в Криводол, съобщиха

...
Полицията е разбила плантация, засадена с коноп в Криводол, съобщиха
Коментари Харесай

Удар! Полицията разби наркоплантация във Врачанско

Полицията е разрушила ферма, засадена с коноп в Криводол, оповестиха от Областаната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Вчера за времето от 09.30 ч. до 17.30ч. на територията на Област Враца е извършена профилирана интервенция за прекъсване на производството и трафика на наркотични субстанции. В резултат на оперативно следствие е осъществено претършуване в частен парцел - двор и къща в Криводол.
В двора на парцела са открити и конфискувани 40 растения от рода на конопа, с височина сред 1 и 3 метра с общо тегло 4,6 кг зелена листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис.
За период до 24 часа е арестуван 65-годишният мъж, притежател на парцела. Образувано е досъдебно произвеждане против него. В пространство обособено като бунище, намиращо се директно до тествания частен парцел, полицейските чиновници са разкрили към 400 растения от рода на конопа, със същите размери и реагиращи на сходните към този момент открити в двора. На фона на откритите първоналачно 40, тези са с 10 пъти повече, а общата маса на всички открити растения възлиза на над 50 кг опиат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР