Полицията е разбила канал за фалшиви книжки в Лом, след

...
Полицията е разбила канал за фалшиви книжки в Лом, след
Коментари Харесай

Пресякоха канал за фалшиви книжки в Лом

Полицията е разрушила канал за подправени книжки в Лом, откакто спипали водач с такава, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Вчера малко след 9.30 часа в полицията е постъпил сигнал за потребление на подправена шофьорска брошура. Служителите на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ реагирали незабавно. Те направили инспекция на лек автомобил „ Ауди А4 “ с монтанска регистрация на улица „ Пристанищна “ в крайдунавския град. От контрола станало ясно, че лидерът е 34-годишен гражданин на град Лом. Той показал удостоверение за ръководство на МПС, издадено от украинските управляващи. Ченгетата открили, че документът е неистинен. 

След час дошъл нов сигнал за потребление на неистинен шофьорски книжки, на които е притурен тип, че са издадени от управляващите на Украйна или Молдова. Сигнализиращият дал съответна информация за локален гражданин, съпричастен към разпространяването и най-вероятно към правенето на подправените документи.
При извършеното следствие станало ясно, че 28-годишен локален гражданин правил и разпространявал книжките, като авансово снима " претенденти ". Срещу суми от 500 до 1000 лв. мъжът правил доставка на неистинските документи.
Ченгетата претърсили дома на мъжа. Там те намерили и иззели удостоверение за ръководство на МПС, издадено от Република Чехия.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР