Полицията е провела специализирана акция срещу контрабандата на тютюн във

...
Полицията е провела специализирана акция срещу контрабандата на тютюн във
Коментари Харесай

​Полицията погна контрабандистите на тютюн във Врачанско

Полицията е провела профилирана акция против контрабандата на тютюн във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера на улица в Мездра, е осъществена инспекция на персонален багаж на гражданин на село Моравица. Намерени и конфискувани са 30 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закана за акцизите и данъчните хранилища. В село Моравица, при инспекция на гражданин на село Буковлък, област Плевен, са открити и конфискувани 15 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища. В село Моравица е осъществена инспекция и на различен от село Буковлък, в което е открит чувал, съдържащ 111 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища.
При осъществена инспекция в частен дом в Бяла Слатина, полицейските чиновници са намерили и иззели 31 кутии с цигари, без български акцизен бандерол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР