Полицията е образувала дознание срещу родителите на 3-годишното дете, удавено

...
Полицията е образувала дознание срещу родителите на 3-годишното дете, удавено
Коментари Харесай

Майката на удавеното циганче излъгала, че е отвлечено

Полицията е образувала разследване против родителите на 3-годишното дете, удавено в напоителен канал сред пловдивските села Дълго поле и Граф Игнатиево. Делото е по член 182 от Наказателния кодекс, съгласно който " родител или аставник, който остави лице, намиращо се под наставнически грижи или наставничество, без контрол и задоволителна грижа и с това сътвори заплаха за неговото физическо, душевно или морално развиване, се санкционира с отнемане от независимост до три години, както и с публично неодобрение ".

Трагедията се е разиграла на 2 януари към обяд. Две деца са си играли до дома им в ромската махала в село Дълго поле. Покрай къщата прекосявал напоителен канал, където хлапетата хвърляли камъни. Майка им ги оставила без контрол, влизайки в постройката, където живеели. През това време 3-годишното момченце се подхлъзнало и паднало във водата, споделя TrafficNews.

Първоначалната версия на родителите била, че детето е качено в кола и отвлечено от непознати хора. В следствие обаче трупът му е открит в напоителния канал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР