Полицията арестува най-малко 38 екоактивисти за нарушаване на движението в

...
Полицията арестува най-малко 38 екоактивисти за нарушаване на движението в
Коментари Харесай

Екоактивисти блокираха улици в Лондон, има арестувани

Полицията арестува минимум 38 екоактивисти за нарушение на придвижването в Лондон по време на пиковия час през днешния ден сутринта, откакто те блокираха няколко значими пътни артерии, съобщи Асошиейтед прес.

Протестиращите, които оказват напън върху английското държавно управление да топлоизолира всички домове в границите на едно десетилетие, от седмици блокират пътища в и към столицата.

Групата, известна с името " Топлоизолирайте Англия " , сподели, че 50 души са блокирали четири обекта в Лондон, в това число тунела Блекуол, който е една от главните връзки през реката Темза в Източен Лондон. Полицията е арестувала 38 души за блокиране на основни пътни артерии и за скрит план за причиняване на публично безвластие.

" Смятаме митинги от това естество за неприемливи и действаме допустимо най-бързо да сведем до най-малко нарушаванията, породени от тях на хората, които употребяват тези пътни артерии ", споделя полицията в свое известие в Twitter.

Вече няколко седмици " Топлоизолирайте Англия " блокира пътища в и към столицата, с цел да окаже напън върху консервативното държавно управление да топлоизолира всички 29 милиона неизолирани домове във Англия до 2030 година и всички обществени жилища до 2025 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР