Полицейското присъствие в селата и по-малките градове в Русенска област

...
Полицейското присъствие в селата и по-малките градове в Русенска област
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в русенско. Какво става

Полицейското наличие в селата и по-малките градове в Русенска област ще бъде засилено с спомагателни мобилни екипи, оповестява БНР.

До това решение се стигна след убийството на 82-годишната самотно живееща жена в село Щръклево, станало на 1 януари тази година.
-->
По-бърза реакция при подозрения за престъпления и предварителна защита на престъпността са двете цели, които си слагат в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе с организирането на мобилни патрули.

Инспектори, оперативни чиновници и локални служители на реда по график ще посещават селата и ще обръщат изключително внимание на самотно живеещите възрастни хора.

" Те организират срещи с популацията, с кметовете по места, с цел да придобият визия в елементи и на място имат ли някакви проблеми, какви са те, да се подхващат дейности по тяхното разрешаване и най-много попречване по линия на предварителната защита и попречване на закононарушенията в дребните и едва обитаеми места ".

Това сподели зам.-директорът на Областната дирекция на полицията в Русе Явор Димитров и разясни, че за последните 10 години няма неразкрито тежко престъпно закононарушение на територията на дирекцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР