Полицейското насилие не трябва по никакъв начин да се поощрява.

...
Полицейското насилие не трябва по никакъв начин да се поощрява.
Коментари Харесай

Янев: Ситуацията с бежанците от Афганистан е сериозна

Полицейското принуждение не би трябвало по никакъв метод да се насърчава. Това съобщи пред публицисти през днешния ден в Банско министър председателят Стефан Янев, като разяснява публикуваните година. Той призна, че още не е гледал фрагментите. Всички фрагменти, които към този момент са оповестени, ще бъдат разследвани. Нека способените органи да кажат кой по какъв начин е превишил правата си, сподели още той.

Той разяснява и други настоящи въпроси, измежду които битката с пожарите.

Ситуацията с бежанците от Афганистан за него е сериозна и би трябвало да се вземат съществени ограничения, като защита по границите , сподели той. По думите му, обстановката има капацитет да стане сериозна. Това е въпрос на разбор и следене на ситуацията на първо място на това какво се случва сега в Афганистан.

Премиерът разяснява и бюджета.

Относно обвързването на връчването на втория и третия мандат с актуализацията на бюджета Янев съобщи, че тук отговорност носят депутатите, тъй като те са изпратени в Народното събрание, с цел да вземат решение проблемите на хората , а не да основават нови такива. Без актуализация на бюджета доста обществени и здравни заплащания няма да могат да бъдат осъществени през есента .
 Радев обвърза парламентарната <a href=рулетка с актуализацията на бюджета " >
Радев обвърза парламентарната рулетка с актуализацията на бюджета

Ще направи съвещания преди да връчи третия мандат

Преди изказването за медиите, Янев организира среща с кмета на Община Банско Иван Кадев.

Тази вечер министър председателят ще бъде и посетител на интернационалния джаз фестивал в Банско.

Припомняме, че президентът Румен Радев , който през днешния ден направи инспекция в региона и посети Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", съобщи че е належащо да бъдат взети спомагателни ограничения за поддържане на защитните уреди , както и да се усъвършенства съществено логистичното обезпечаване на защитата , с цел да се подсигурява сигурността на южната ни сухопътна граница.

Радев обвърза и парламентарната
рулетка с актуализацията на бюджета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР