Полицейските власти в Барселона са се натъкнали на повече от

...
Полицейските власти в Барселона са се натъкнали на повече от
Коментари Харесай

Полицията в Испания се натъкна на гола двойка по улиците, разследва сексуално насилие

Полицейските управляващи в Барселона са се натъкнали на повече от необикновена панорама измежду бял ден, когато по една от улиците в града забелязали мъж и жена да се разхождат чисто голи под топлите слънчеви лъчи.

Още първоначално двойката давала сигнал, че е под въздействието на алкохол и евентуално на опиати. Впоследствие обаче униформените разбрали от дамата, че мъжът с нея я бил изнасилил, при което той е бил арестуван и отведен в ръководството, а дамата е била превозена в болничното заведение за обзор и проучвания, оповестява пресата в Испания.

Мъж втрещи полицията - излязъл на открито, с цел да си поразходи рибките

Установено е, че обвиненият за половото посягане е 22-годишен и има престъпно досие. Очаква се дамата, откакто бъде в положение да дава отговор на въпроси, да бъде разпитана по-подробно от полицията, с цел да бъде открита цялата истина по случая.

Нестандартната преживелица предизвика десетки инцидентни минувачи в региона да извадят телефоните си и да снимат за спомен сюрреалистичната полицейска ''акция''.

El problema de inseguridad e incivismo sigue presente en #BCN, especialmente en Raval, Gótico y Barceloneta. Es necesario establecer un Plan de Seguridad con @mossos @barcelona_GUB tras el desconfinamiento. Imagenes como las del vídeo demuestran la decadencia del Raval. pic.twitter.com/ifihzKd7r2
— Oscar Ramírez Lara (@oramirezlara) May 4, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР