Полицейските служби във Валенсия са арестували бивш общински съветник и

...
Полицейските служби във Валенсия са арестували бивш общински съветник и
Коментари Харесай

Бивш общински съветник и жена му бяха арестувани за блудство с непълнолетна

Полицейските служби във Валенсия са арестували някогашен общински консултант и брачната половинка му по обвиняване в полово посягане против малолетна, осъществено през 2015 година в жилището им, където тя е била отседнала.

По информация на локални медии двойката е предложила тогава на момичето да отседне при тях колкото време е належащо, като даже са разполагали със специфичен документ, който им разрешавал да одобряват и отглеждат за избран интервал от време деца в потребност в дома им като израз на благородно дело.

Когато тези дни схванало, че съпрузите се готвят да одобряват ново дете в жилището им, момичето незабавно е изпратило сигнал до управляващите, разкривайки най-накрая премълчания смут, който е претърпяло по време на престоя си у тях.

В хода на следствието в компютъра на арестуваните полицията се е натъкнала на голям брой нецензурен фотоси с деца, осведоми ''El Pais''

От политическата коалиция ''Компромис'', от чиито редици е бил общинският консултант, настояха обвинените да получат допустимо най-суровото наказване, което планува законът за подобен вид закононарушения. Оттам допълниха също по този начин, че двамата ще бъдат изключени от всички равнища и структури на политическата коалиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР