Полицейските действия са предприети от служители на Седмо РУ и

...
Полицейските действия са предприети от служители на Седмо РУ и
Коментари Харесай

Столични полицаи разкриха два въоръжени грабежа

Полицейските дейности са подхванати от чиновници на Седмо районно управление (на МВР) и техни сътрудници от бранш „ Грабежи “ при Столична дирекция на вътрешните работи след получен сигнал, че на 16 март, малко след 5 часа в казино в ж.к. „ Студентски град “ влезнал маскиран и въоръжен с револвер мъж, заплашил двамата чиновници в игралната зала, нанесъл удари по главата и тялото на един от тях и съумял да отнеме наличните средства от оборота.

Няколко дни по-късно, на 22 март, млада жена съобщила в Седмо районно управление (на МВР), че към 5.30 часа, пред жилищен блок в ж.к. „ Студентски град “ e нападната от чужд, който я заплашил с револвер, блъснал я, лишил дамската й чанта и избягал.

В резултат на подхванатите издирвателни и процесуално- следствени дейности в границите на формираните досъдебни производства, бил открит и арестуван причинителят на нападенията - В.Р./21г./, престъпно проявен, от Разград, обитавал на територията на столицата с регистрация в ж.к. „ Студентски град “.

След отчет на събраните материали в Софийска региона прокуратура, В.Р. е притеглен като обвинен по член 198 от Наказателен кодекс и му е наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР