Полицейски служители са хванали трима пияни зад волана през последното

...
Полицейски служители са хванали трима пияни зад волана през последното
Коментари Харесай

На градус! Ченгета спипаха трима пияни зад волана във Враца и Криводол, единият преспа в ареста

Полицейски чиновници са хванали трима пияни зад кормилото през последното денонощие, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Минути след среднощ, на улица в Криводол, униформени спрели заловили водач, който карал след приложимост на алкохол. При направената проба дрегерът отчел 2.27 промила в издишания от него въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, а нарушителят е арестуван във врачанското районно ръководство.
Отново през миналата нощ, в 2.50 часа, на улица във Враца, била осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 34-годишен гражданин на Мездра. Последвалата проба за алкохол била позитивна, като техническото средство отчело 1.02 промила. На лидера е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
По-рано, в 22.50 часа в неделя, чиновници на реда ревизирали лидер на улица във Враца. Оказало се, че той се е почерпил преди да подкара колата си. Дрегерът отчел 0.95 промила в издишания от него въздух. На нарушителя е формиран е акт по Закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР