Полицейски служители от ОДМВР- Шумен с мерки за обезпечаване на

...
Полицейски служители от ОДМВР- Шумен с мерки за обезпечаване на
Коментари Харесай

ОДМВР-Шумен: Не използвайте самоделни взривни устройства, както и пиротехнически средства с неясен произход

Полицейски чиновници от ОДМВР- Шумен с ограничения за застраховане на публичния ред и сигурност, сигурност на придвижване,  възстановяване на работата по попречване, секване и откриване на закононарушения по време на идните новогодишни празници. Осигурени са спомагателни полицейски екипи за обезпечаване на спокойствието на жителите в региона за празненствата навън в новогодишната нощ.  Очаква се интензивно придвижване по главните пътни артерии, по тази причина екипи на пътна полиция ще подкрепят придвижването на територията на региона.

Дейността на чиновниците, работещи по надзор на пътното придвижване, ще бъде за подкрепяне и контролиране на придвижването по пътищата, надзор над водачи с рисково държание, обвързвано с погрешно изпреварване, неправилни маневри, придвижване с превишена скорост и лишаване на преимущество, надзор на скоростните режими, ръководство на МПС под влияние на алкохол и/ или наркотични субстанции и от неправоспособни водачи.

Напомняме на жителите на региона да бъдат изключително деликатни при приложимост на пиротехнически средства. Да не позволяват близки и познати да създават и използват самоделни взривни устройства, както и пиротехнически средства с неразбираем генезис, да извърнат изключително внимание да на децата, се споделя още в известието на ОДМВР-Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР