Полицейски служител, който завърза 20-месечно приятелство“ с убиеца на Клеър

...
Полицейски служител, който завърза 20-месечно приятелство“ с убиеца на Клеър
Коментари Харесай

Убиецът на Клеър Холанд най-накрая изправен пред правосъдието в смразяващи кадри под прикритие

Полицейски чиновник, който завърза 20-месечно „ другарство “ с килъра на Клеър Холанд, е уловен сега, в който той признава в фрагменти под прикритие.

Майката на четири деца беше забелязана за последно да излиза от механа в Бристол по същото време като диамантения празник на кралицата през 2012 година Седем години по-късно нейният някогашен сътрудник Дарън Осмънт, на 41 година, се обади на полицията и наподобява призна за убийството, само че заради неналичието на доказателства възможностите за присъда бяха оценени като ниски и полицията продължи да проверява. Г-жа Холанд по този начин и не беше открита.

В опит да го изправят пред правораздаването полицията на Ейвън и Съмърсет започнаха интервенция под прикритие и служител на реда на име „ Пади О'Хара “ се реалокира в апартамент покрай Osment's вкъщи през 2020 година Той се сприятелява с килъра и се превъплъщава в облика на малък нарушител, който продава нарязани или подправени облекла. Цивилният служител на реда му предложил и работа за преместване на пакети.

Двамата прекарваха врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР