Полицейска операция се провежда на територията на Ихтиман.Предварително планираните действия

...
Полицейска операция се провежда на територията на Ихтиман.Предварително планираните действия
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия в Ихтиман, търсят лица от криминалния контингент

Полицейска интервенция се организира на територията на Ихтиман.

Предварително плануваните дейности са ориентирани против престъпния контингент, както и за недопускане на ескалация на напрежение в региона. Действията са стартирали в 06.30 часа тази заран. И сега полицейските чиновници търсят лица от престъпния контингент. В акцията вземат участие чиновници на районно управление (на МВР) – Ихтиман и на Дирекция „ Жандармерия “.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи прецизираха, че минути преди 8 часа през днешния ден е получен сигнал, че на адрес, който не е бил обект на полицейски дейности, е умрял 65-годишен мъж. Смъртта му е установена от пристигналия на място медицински екип. Извършва се оглед. По случая е формирано следствено дело.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден имаше арести и напрежение в Ихтиман.

Екшънът се разигра откакто служители на реда пробваха да задържат недееспособен водач, само че той избяга и се скри. Жители на града нападнаха служителите на реда, с цел да им попречат да заловят нарушителя. След това околните на водача обявиха, че не са били агесивни и твърдяха, че служителите на реда са упражнили принуждение върху тях.

За период от 24 часа бяха арестувани двама мъже и една жена. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР