Полицай пострада, опитвайки се да разтърве масов бой между две

...
Полицай пострада, опитвайки се да разтърве масов бой между две
Коментари Харесай

Този див Сверозапад! Полицай пострада при масов бой между две враждуващи фамилии в Берковица

Полицай пострада, пробвайки се да разтърве всеобщ пердах сред две враждуващи семейства ромската махала на Берковица, оповестиха от полицията в Монтана.
Вчера към 22.40 часа на незабавния телефон 112 в районно ръководство Берковица постъпил сигнал за нанесен побой на малолетен на улица " Мир " в берковския квартал „ Раковица “. Изпратените на място чиновници на районното открили потърпевшото момче, на 15 и татко му, на 34 години. 
Докато униформените изяснявали събитията, към бащата и сина се доближил 32-годишен локален гражданин. Без да се тормози от наличието на чиновници на реда, той блъснал бащата. 
Тогава се разразило грубо меле, в което се присъединили още членове на двете семейства. Започнал всеобщ пердах, при който всеки налагал който свари. 
Ченгетата безрезултатно се опитвали да усмирят развилнелите се тумби. В разгара на багра, 32-годишна жена метнала бетонно парче. За неволя то уцелило един от служителите на реда. 
Униформеният е ударен в глезена на десния крайник, при което му предизвикало телесна щета. Пострадалият е прегледан във филиала на центъра за незабавна здравна помощ в Берковица. 
На помощ на служителите на реда от Берковица се отзовали и техни олеги от Монтана, както и екипи на бранш „ Специални тактически дейности “ и в последна сметка всеобщият пердах бил сподавен. С полицейска заповед в ареста за 24 часа са арестувани 32-годишната жена и още трима поданици на квартала, взели участие в сбиването.
По случая са формирани досъдебни производства. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР