Полицай е пострадал, след като е бил блъснат от автомобил,

...
Полицай е пострадал, след като е бил блъснат от автомобил,
Коментари Харесай

Шофьор блъсна полицай, докато потушава спор между съседи в Гоце Делчев

Полицай е потърпевш, откакто е бил блъснат от автомобил , до момента в който през това време се пробва да потуши скандал сред съседи в Гоце Делчев.

Полицейският чиновник е получил разкъснa рана и хематом на лявата подбедрица. Извършен му е медицински обзор на място, след което е освободен за домашно лекуване .

Инцидентът е станал малко преди 19:00 часа нощес, когато в полицията е постъпил сигнал за междусъседски спор по отношение на строително-ремонтни действия на ул. „ Димитър Ножаров “ в града.

Полицаите открили, че абсурдът е сред 47-годишен мъж от Гоце Делчев и негов родственик на 41 години от една страна и 40-годишен техен комшия .

Тримата мъже и двама полицейски чиновници се намирали в дясно на пътното платно, когато на улицата спрели непостоянен все още лек автомобил, който натиснал клаксона и заобикаляйки участниците в абсурда траял придвижването си и автомобил „ Фолксваген Кади “, ръководен от 63-годишен роднина на 40-годишния участник в разногласието, който потеглил и без да се опита да спре е блъснал в тил единия служител на реда .

На лидера на автомобила са направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа . За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР