Полицаи са хванали дете, изтеглило над 2 хил. лв. от

...
Полицаи са хванали дете, изтеглило над 2 хил. лв. от
Коментари Харесай

При спецакция! Заловиха дете, изтеглило над 2 бона от картата на пенсионерка от Монтана

Полицаи са хванали дете, изтеглило над 2 хиляди лева от картата на пенсионерка от Монтана, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
12-годишното момче от село Киселево е било хванато през вчерашния ден, в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната и битова престъпност в сходство с инструкции от Окръжна прокуратура - Монтана. Оказало се, че детето е изтеглило 2 250 лева от дебитната карта на 68-годишна стара жена. Малолетният е възстановил 735 лева
В хода на интервенцията е била разкрита и взломна кражба от гараж в регионалния град, откъдето са били отнети 8 гуми с джантите и риболовен такъми, на стойност 800 лева Извършителят е 40-годишен престъпно проявен и осъждан монтанчанин. Откраднатите движимости са върнати на притежателя.
Работата по случаите продължава в районното ръководство в Монтана, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
В хода на акцията са осъществени инспекции на 137 пътни транспортни средства, 162 лица и 10 обекта. Установени са 27 нарушавания, за които са формирани 18 акта и 9 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата. Профилактирани са и 13 лица, представляващи интерес за полицията.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР