Полицаи разкриха редица кражби по време на акция в Монтанско,

...
Полицаи разкриха редица кражби по време на акция в Монтанско,
Коментари Харесай

Браво на полицаите! Разкриха редица кражби при акция в Монтанско

Полицаи разкриха редица обири по време на акция в Монтанско, научи BulNews.
Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност е извършена през вчерашния ден на територията на районното ръководство в Лом. В хода на плануваните мероприятия са осъществени инспекции на 17 обекта, 77 МПС и 110 лица. Съставени са 14 акта – 6 акта и 16 фиша по Закона за придвижване по пътищата /ЗДвП/, 3 акта по Закона за акцизите и данъчните хранилища, 3 акта по ЗМВР и 2 акта по Закона за горите. Разкрити са 11 престъпни закононарушения, открити са 7 причинители на взломни и домови обири.
В резултат на извършени оперативно-издирвателни мероприятия на чиновници на районното ръководство в Лом е оголен 43-годишен от крайдунавския град. Той е направил кражба от частен дом в града на тв приемник, аудио система, звук колони и суббуфер.
Мъжът направил признания и върнал откраднатите движимости.
По време на интервенцията е открита и жена на 57 години от крайдунавския град, откраднала мобилен телефон от своя съгражданка в региона на хранителен магазин.
Ломски криминалисти разкрили и 150-метров рекордоман, захранващ с ел. сила парцел на гражданин на село Ковачица, откраднат от 59-годишен негов съселянин.
Служители на Участък Медковец разкрили 41-годишен гражданин на Сливовик. Той е лишил от лятната кухня на собствен съселянин първенец, култивиран маркуч, дизелово гориво и хранителни артикули.
Откраднатите движимости са върнати на притежателя.
Криминалисти от Участък Брусарци заловили 58-годишен гражданин на село Долно Церовене, отмъкнал зимнина от къщата на собствен съселянин.
Част от откраднатите буркани са върнати на притежателя, като е открито къде е продадена останалата част.
В момента на осъществяване на взломна кражба в частен парцел в село Буковец е арестуван 55-годишен гражданин, разрушил дървена врата на селскостопанска сграда и направил опит да отнеме строителни платна, железни винкели и мивки.
Служители на полицейския сектор върнали откраднат велосипед на гражданин на село Крива бара и открили авторката на кражбата – 35-годишна локална жителка.
По време на акцията е върнат и мобилен телефон на гражданин на Брусарци, откраднат от 20-годишен локален мъж.
При направени инспекции в село Крива бара полицейски чиновници открили двама локални поданици, съхранявали в дворовете на парцелите си церова дървесина, без документи за генезис.
Работа по случаите продължава районното ръководство в Лом.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР