Полицаи от Смолянската дирекция ще бъдат командировани през лятото в

...
Полицаи от Смолянската дирекция ще бъдат командировани през лятото в
Коментари Харесай

Смолянски полицаи ще патрулират по гръцките плажове

Полицаи от Смолянската дирекция ще бъдат командировани през лятото в курорти в Северна Гърция, където има сериозен поток от български туристи, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян. Изпращането на смолянски служители на реда за взаимни българо-гръцки патрули се ползва за поредна година.

Командированите чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян ще работят взаимно с сътрудниците си от полицейското ръководство в Авдира. Полицаите ще бъдат изпратени през август, когато е цялостно с български туристи по крайбрежието на Северна Гърция.

След отварянето на граничните пунктове при Златоград и Маказа плажовете в региона на Керамоти, Миродато, Адвира, остров Тасос, Мароня и Фанари са желани от родопчани. Със взаимните патрули по крайбрежието се преодолява езиковата преграда във връзка с множеството български туристи, изясняват от полицейската дирекция.

Смолянски служители на реда ще се командироват и по Българското Черноморие. Около провеждането на Роженския събор следва в Смолян пък да бъдат командировани полицейски чиновници от страната, които да подкрепят гарантирането на реда за националното фолклорно събитие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР