Полицаи от Първо РУ задържаха по горещи следи мъж, ограбил

...
Полицаи от Първо РУ задържаха по горещи следи мъж, ограбил
Коментари Харесай

Обраха възрастен русенец пред дома му, дядото е с травми в болница

Полицаи от Първо районно управление (на МВР) задържаха по горещи следи мъж, ограбил възрастен русенец. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

На 11 юни в 09:36 часа на телефон 112 е получен сигнал за признато лице в незабавно приемно отделени при УМБАЛ "Канев " в Русе с рана в региона на главата, получен хематом и комоцио. За изясняване на случая е изпратен наряд на групата за защита на публичния ред при Първо районно управление (на МВР). Служителите са изяснили, че потърпевшият мъж е 78-годишен русенец.

Трима пребиха и обраха възрастен мъж в Поморие

При извършената сказка с него, възрастният разказал, че към 09:15 часа през вчерашния ден, откакто влезнал във входа си, го е настигнал мъж.

Въпросният взел от джоба на ризата му сумата от към 500 лв., след което излязъл на открито и побягнал. Човекът хукнал след него, само че при слизане по външните стъпала пред входа се препънал и паднал, при което блъснал главата си.

Потърпевшият описал нападателя като мъж на забележима възраст към 40 години, мургав, облечен в синя връхна дреха и черни панталони, а на главата с черна шапка.

Служителите на реда неотложно са подхванали дейности по горещи следи, в хода на които криминалистите от Първо районно управление (на МВР) са открили като причинител на действието 40-годишен русенец, прочут на правораздавателните органи. Той е арестуван от полицията за 24 часа.

По случая е заведена кореспонденция, с оглед осъществено закононарушение по чл.198, ал.1 от Наказателен кодекс. Отнетата сума ще бъде възобновена на пострадалия мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР