Полицаи от Областната дирекция на МВР в Перник задържаха 41-годишен

...
Полицаи от Областната дирекция на МВР в Перник задържаха 41-годишен
Коментари Харесай

Ново жестоко убийство на съпруга разтърси държавата

Полицаи от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник задържаха 41-годишен локален жител, обвинен в причиняването на гибелта на брачната половинка си. Това заяви районният представител на полицията в регионалния град Венцислав Алексов.

Случаят е станал тази нощ, към 04:30 ч., в жилище на улица " Ю. Гагарин " в пернишкия квартал " Изток ". На мястото е открита мъртва 43-годишна жена. Служители на полицията реагирали неотложно и предвид на местопроизшествието е стартирано досъдебно произвеждане. Като считан за обвинен в осъществено закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс – съзнателно ликвидиране, е арестуван брачният партньор на жертвата. Трупът на дамата е закаран в Съдебна медицина за аутопсия. Първоначално на мъжа е наложена 24-часова полицейска мярка. Привлечен е като обвинен и с разпореждане на прокурор е арестуван за до 72 часа. Предстои да се изиска и непрекъснатото му арестуване. Действията по следствието не престават под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.
-->
Марко по-рано от Окръжна прокуратура - Перник оповестиха, че 41-годишният Д.Д. е притеглен в качеството на обвиняем  по досъдебно произвеждане, формирано за осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс - съзнателно ликвидиране. Деянието, в което е упрекнато лицето, е тежко съзнателно закононарушение, наказуемо с „ отнемане от независимост ” от 10 до двадесет години. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Д.Д.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР