Полицаи, които следят за движението на камионите заради интензивния трафик

...
Полицаи, които следят за движението на камионите заради интензивния трафик
Коментари Харесай

АКЦИЯ: Задържаха един румънски и двама турски тираджии за подкуп

Полицаи, които наблюдават за придвижването на камионите поради интензивния трафик в региона на „ Дунав мост “, са задържали трима водачи на тирове през последното денонощие, заяви Българска национална телевизия.

Единият е 30-годишен румънски жител, който се е опитал да наруши основаната организация и напряко да навлезе в региона на контролния пункт. По време на полицейската инспекция, лидерът подхвърлил в служебния автомобил на служителите на реда банкнота в евро. Той е арестуван за период до 24 часа.

По същия метод тази заран е бил изработен опит да бъде корумпиран различен полицейски екип. 52-годишен водач на турски ТИР изпреварил изчакващата колона с камиони. При инспекцията той подхвърлил в полицейската кола дружно с документите си и банкнота от 20 евро. Срещу двамата водачи се води следствие за рушвет.

Задържан е и трети водач, чийто камион е бил паркиран погрешно. Водачът, турски жител на 40 година, отказал да го реалокира и да даде документите си за инспекция. Влязъл в спречкване с служителя на реда и си разрешил да го изблъска с ръце.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР