Полицаи и данъчни служители във Велико Търново започнаха масирани проверки

...
Полицаи и данъчни служители във Велико Търново започнаха масирани проверки
Коментари Харесай

Полицаи обикалят дискотеките във Велико Търново заради продажбата на райски газ

Полицаи и данъчни чиновници във Велико Търново започнаха масирани инспекции в нощни заведения поради нерегламентираните продажби на божествен газ, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на полицията във Велико Търново.

Служители на Районното ръководство на полицията и локалния отдел „ Оперативни действия “ към Главна дирекция „ Фискален надзор “ на Националната организация за приходите (НАП) започнаха инспекции в нощните и увеселителни заведения, провокирани от нерегламентираните продажби на божествен газ. Идеята е изненадващите инспекции да спрат или най-малко да понижат търговията с нездравословното вещество.  

При инспекциите са открити и нарушавания, свързани с неиздаване на фискален касов бон и разлика в касовата наличност. За откритите нарушавания са формирани три акта за определяне на административни нарушавания и две заповеди за запечатване на търговски обект.  Предвидените имуществени наказания са в размер от 500 до 2000 лв. за всяко нарушаване и запечатване на обекта в период до 30 дни. Проверките ще продължат и проверяващите екипи ще бъдат безкомпромисни във връзка с откритите нарушавания, прецизираха от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР