Полицаи хванаха дрогиран шофьор на Мерцедес от Добричко след бясна

...
Полицаи хванаха дрогиран шофьор на Мерцедес от Добричко след бясна
Коментари Харесай

Джигит вдигна полицията в Бургас на крак, фучи дрогиран с бясна скорост

Полицаи хванаха дрогиран водач на Мерцедес от Добричко след гневна гонка в бургаския ж. к. „ Славейков ”. Екшънът се разигра в региона сред ВХТИ и спирката на блок 55 в комплекса, оповестява свидетел пред уеб страницата Флагман.бг.

По информация на бургаката медия, униформените от Второ РУ-Бургас имали сведения, че 24-годишният Касим от добричкото село Йовковци обитавал стая в общежитията на ВХТИ и непрекъснато фучал с Мерцедеса си из града с мръсна газ и дрогиран. Полицаите заложили капан на Касим – в региона на университета го причакала кола с цивилни служители на реда, които сега на излизането му с гневна скорост, го подгонили в посока бл. 55.

24-годишният джигит отпрашил с мръсна газ и самичък влезнал в клопката – на спирката на бул. „ Стефан Стамболов ” го спряла полицейска патрулка. Униформените извършили подробно претършуване на черния Мерцедес с добричка регистрация. След проба с дрегер за опиати е открито, че Касим е под въздействието на метаамфетамин. Автомобилът му се оказал без застраховка гражданска отговорност и без зимни гуми. За опиатите е формирано бързо полицейско произвеждане, а за другите нарушавания джигитът получава актове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР