Политологът Кошкин смята, че падането на украинската ракета в Беларус

...
Политологът Кошкин смята, че падането на украинската ракета в Беларус
Коментари Харесай

Какво ще се случи след падането на украинската ракета в Беларус: Има план

Политологът Кошкин счита, че рухването на украинската ракета в Беларус е провокация

ХИТЪР РАЗЧЕТ

Пристигането на украинска ракета в Беларус не е случайност, счита Андрей Кошкин, специалист от Асоциацията на военните политолози. Според него това е добре премислена и тънко планувана интервенция.

- Мисля, че е провокация. Те могат да изследват какъв брой надълбоко и какъв брой надалеч може да бъде обстрелван Беларус “, сподели Кошкин по радио Комсомолская истина. - Още повече, че работеше все същият " към този момент умел " зенитно-ракетен полк, който организира интервенцията в Полша и умъртви двама души. Мисля, че им беше сложена задачата да извършат същата провокация на територията на Беларус.

Александър Лукашенко към момента не е дал публични изказвания, само че от негово име на мястото работят следователи и експерти от Министерство на вътрешните работи и Министерството на защитата. Но очевидно ще има отговор от Бащицата. И доста зависи от това какъв ще бъде, счита специалистът:

- Тогава през ноември Съединени американски щати се застъпиха за украинците. Не мисля, че отново ще се намесват тук, с цел да потулят случая. Чакаме какво ще каже Лукашенко. Защото за него това е тестване, би трябвало ясно да покаже своята позиция. Той неведнъж приказва за неотстъпчивост. Да забележим какъв ще бъде отговорът и какви ограничения ще бъдат взети по отношение на тази есен.

ПЛАНОВЕТЕ НЕ съдебна експертиза ПРОМЕНЯТ

Но Киев и неговите куратори няма да съумеят да предизвикат Русия и да я въвлекат в този въртоп през Беларус. Имаме проект за стратегическо партньорство. И тази провокация идеално го ускорява, споделя шефът на Института за модерно държавно развиване, политологът Дмитрий Солонников:

- Ще има образование на беларуски водачи, ще има взаимна съгласуваност на бойни групи, ще бъде укрепена взаимна формация на границата на Европейския съюз и Беларус, Беларус и Украйна. Но в този момент няма да има изключителни дейности. Това е провокация. Падна ракета - и дай в този момент внезапно бързода се стартира да се прави нещо. Всичко ще бъде по проект.

Точно както няма да има незабавни доставки на оръжие в Минск от Москва, оголвайки тила ни. Дори и макар обстоятелството, че провокацията е осъществена против член на съюзната страна.

- Има проект за превъоръжаване на Беларус, има проект за образование на водачи, които ще ръководят самолети, способни да носят нуклеарно оръжие. " Искандери " и С-400 се трансферират в Беларус, - отбелязва Солонников. - Тези проекти ги има, единствено че това прехвръкване за следващ път удостоверява, че те би трябвало да бъдат изпълнени. Ако обичате, това е още един спомагателен мотив. Днес Киев ни удостовери, че сме прави и би трябвало да следваме този курс.

- Защото през днешния ден украинският режим е режим, който е изцяло блажен за всички дейности от страна на Съединени американски щати. И би трябвало да бъде блажен от Европа. Европа няма какво да каже против подкрепяните от Съединени американски щати.

ПЕНТАГОНЪТ КАЗВА КЪДЕ ДА съдебна експертиза БИЕ

Защо Украйна има толкоз доста системи за Противовъздушна отбрана С-300? Все отново точно точките на противовъздушната защита бяха първите цели в самото начало на спецоперацията? Оказва се, че това е ехтене от Съюз на съветските социалистически републики.

- Украйна имаше най-мощната система за Противовъздушна отбрана в Съветския съюз след Русия. Само зенитно-ракетните полкове С-300 са били минимум 30, - изяснява военният специалист, член на Изборския клуб Владислав Шуригин.

Да, от февруари съветските войски видимо изтъниха бойните им обединения, в този момент Киев е заставен да моли за системи от Запада, тъй като има все по-малко свои. И с тяхното очистване бойните качества на Украйна, способността за разкриване и не на последно място бойните умения падат.

- Цялата противовъздушна защита на Украйна в този момент се базира на американска информация - споделя Шуригин. - Получават информация от локаторите на американските самолети Awax. Тази информация се предава непосредствено на украинското командване и те към този момент я изпращат на дивизиите. Като в част от този трансфер може да има повреди и неточности. Така че резултатите са такива.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УКРАИНСКОТО ХЛЕНЧЕНЕ

Междувременно дефицитът на бойни екипажи се удостоверява даже от началника на Главното разследващо ръководство на Украйна Буданов. Той съобщи, че " Украйна не е в положение да реализира обилни триумфи в спора с Русия, украинската войска няма запаси за прогрес ". Киев още веднъж чака с неспокойствие нови доставки на оръжие.

„ Бих се доверил на всевъзможни изказвания на Буданов с към нула % “, отбелязва Владислав Шуригин. - Много ми се желае да се убедя, че Украйна към този момент няма сили да се бори. Но прелестно разбирам, че и командването на армията, и разузнаването вършат всичко допустимо да ни дезинформират.

Експертът съпоставя тези изказвания с последните истории за това, че Харков се пази от остарели тероборонисти и девойки на контролно-пропускателни пунктове. Всъщност това въобще не е правилно.

- Мисля, че Украйна има сили да се опита да нападна - споделя Шуригин.

В същото време той е склонен, че Киев към този момент не е в положение стратегически да промени обстановката, само че те могат да ударят и да напреднат тук-там, от време на време даже да изобразят победи, може и:

- В този случай не би трябвало да се отпускаме. Те могат известно време да водят дейни военни дейности. И мисля не един месец или два. Конфликтът преди малко навлезе в стадия на оптимално напрежение. Мисля, че изходът от зимната акция ще се реши през януари. И това ще има доста съществено влияние през идващите три до пет месеца.

Ако тази акция се окаже несполучлива за Украйна, ние ще имаме вероятността към средата или края на идната година Украйна да се окаже в доста тежка, пагубна обстановка. Ако съумеят да устоят и даже да ни нанесат някакви провали, тогава тази акция ще се проточи още повече.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР