Политологът Ива Божков смята, че няма особена промяна в нагласите

...
Политологът Ива Божков смята, че няма особена промяна в нагласите
Коментари Харесай

Иво Божков: Мъдростта на българския народ винаги е повече от тази на полиците

Политологът Ива Божков счита, че няма особена смяна в настройките на обществото по отношение на парламентарно показаните партии.

" Това, което виждаме, даже да не ни харесва, е, че долу-горе картината е като при последните парламентарни избори. И че в действителност това ръководство, колкото и на самите участници в него да не им харесва другият участник в него, друга по-добра картина няма сега. И това може би е добре, тъй като в случай че се сетим какво се случи през последните две години с тези пет следващи избора, в действителност българският народ на никой не даде независимо опцията да ръководи. Което за мен е добре, тъй като фактически се бяхме пуснали по една повърхнина на омразата и разединението, което рано или късно можеше да ни изиграе доста неприятна смешка. Мъдростта на българския народ постоянно е повече от тази на полиците, които го ръководят ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Хората, които желаят доста по-бързо да се напредва, да се приключи радикално с всички неприятни практики, нито една от тези групи не може сама без другата. И това е добре. Защото първо би трябвало да се научим да се почитаме в разликите си и да намираме общи точки и в последна сметка да бутаме България напред ", счита още Божков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР