Политиците трябва повече да слушат, отколкото да говорят на фона

...
Политиците трябва повече да слушат, отколкото да говорят на фона
Коментари Харесай

Дончев призова политиците повече да слушат, отколкото да говорят

Политиците би трябвало повече да слушат, в сравнение с да приказват на фона на митингите. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев през Нова телевизия.

Той акцентира, че се отнасят с почит към всяко неодобрение и всяко искане.

По думите му държавното управление не обмисля да подава оставка. Тази коалиция е единствената допустима конфигирация, която може да ръководи в сегашния парламент, безапелационен бе вицепремиерът.

Конюктурният интерес допуска да се върви на избора незабавно, само че държавният интерес води в друга посока, означи Дончев. По думите му не може да се вършат избори до момента в който на някой му хареса резултата.

Той изясни, че откровено се надява гражданската сила, която е разпиляна по площадите да се катализира в нещо.

Омразата е най-лесната политика, най-лесно е да накараш едни хора да се ненавиждат, най-трудно е да ги накараш да имат вяра , по думите му.
 Четвърти ден на митинг
Четвърти ден на митинг

Граждани се събраха пред президентството в следобедните часове

По отношение на митингите Дончев съобщи, че настояването за повече независимост и повече народна власт постоянно е настоящо и законно.

Той посочи, че те нямат виновност за конфликтите по време на митингите . Според него имало както провокатори, по този начин и интелигенти хора на площада.

На въпрос дали държавното управление е потърпевшо от дейностите на основният прокурор, Дончев акцентира, че не вижда за какво би трябвало да се желае оставката на държавното управление поради дейностите на основния прокурор.

Той не схваща и за какво когато се проверява настоящ министър е добре, а когато това се прави консултант на президента, това към този момент не е добре.
 Борисов: Протестирайте, само че не проливайте кръв
Борисов: Протестирайте, само че не проливайте кръв

" Предстоят ужасни месеци и години ", безапелационен е министър председателят

За идния избор на недоворие на Българска социалистическа партия, вицепремиерът съобщи, че той е нелепост, защото се внася с тематика, която не е предходна на предходния избор на съмнение.

Дончев е на мнение, че до края на мандата на държавното управление би трябвало да си прави работата, само че добави, че не е по никакъв начин елементарно и удобно да се работи на фона на митинги. Въпреки това вицепремиерът посочи, че одобряват с почит някои жители да не ги харесват.

Едно държавно управление не би трябвало да ръководи напук . Ситуацията обаче в този момент не е по този начин, разясни още вицепремиерът.
 Борисов не е благополучен, че с Радев не споделят ръченица за влизането ERM II
Борисов не е благополучен, че с Радев не споделят ръченица за влизането ERM II

Разделили сме се като футболни отбори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР