Политици от БСП се срещат с руски дипломати, това е

...
Политици от БСП се срещат с руски дипломати, това е
Коментари Харесай

Радулов: Политици от БСП и Възраждане се срещат с руски дипломати

" Политици от Българска социалистическа партия се срещат с съветски дипломати, това е несъмнено. Каква е степента на въздействие – това е напълно различен въпрос “, сподели проф. Николай Радулов в " Тази заран “.

Друга партия в Народното събрание, която прави срещи с съветски дипломати е " Възраждане “, счита Радулов. " На Борисов връзките с Русия също бяха тесни, така че евентуално им и хора от ГЕРБ “, сподели той.

" Оттеглянето на Българска социалистическа партия от договарянията е да покаже, че връзката с Русия е жива и партията се старае да я поддържа “, добавя Радулов. Той посочи, че левицата приказва това, което се чака да приказва от нейните гласоподаватели.

Той напомни и различен случай. " Преди няколко месеца разкриха шпиони в ДАНС и тези хора даже не бяха задържани. Няма такова нещо по целия свят “, сподели Радулов.

По мотив изявленията на дипломат Митрофанова, че тези 70 души ще бъдат сменени с други, Радулов разяснява, че това няма по какъв начин да се случи. " Ще има цялостна взаимност. Тези хора няма да се върнат. Няма да стане както споделя Митрофанова “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР