Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или

...
Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или
Коментари Харесай

В Пловдив посрещнаха Борисов в с викове `Кюлчета`. Той: Чувам `Победа` |

Политиката не е кой кого ще вкара в пандиза или кой кого ще изстърже, политиката е да създадем по-добро за хората в Пловдив. Нямаме съперници. „ ИТН “ изобщо отхвърлят всевъзможни диспути. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не трябва да става, какво може да става… Той да направи трети стадион. Да направи втора зала. Да направи каквото желае, само че да каже – ние ще създадем това и това.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Пловдив, представен от пресцентъра на ГЕРБ. По думите му провалите, които ще нанесат ръководещите след няколко месеца, ще бъдат толкоз тежки, че отново ще се скрият, както след ръководството на кабинета Орешарски.

На видео, оповестено на фейсбук страницата му, обаче се вижда по какъв начин, до момента в който някогашният министър председател се разхожда с пловдивския кмет Здравко Димитров, част от множеството вика " Победа ", с цел да заглуши другата част, която скандира: " Кюлчета, кюлчета ". Борисов пък написа: " Чувам “победа ” и благодаря на хората в ГЕРБ за поддръжката и вярата! Няма да отговаряме на провокациите с провокации. Победата желае самообладание ". 



" Ние направихме доста, а биваме подлагани на най-гадни компроматни тактики сега. Ние не сме отишли на заседание на нито един наш конкурент, да му пречим да си демонстрира платформите, да си демонстрира политиките. Да си приказва с хората. Това е демокрацията. Но другите нямат стратегии. Христо Иванов го интересува единствено основния прокурор. Бил ми е заместител близо две години, знам им качествата. Атанасов ми е бил заместител като основен секретар – началник на НСС. За страдание наша сестринска партия отиде да коленичи пред Румен Радев. Те всеки ден се оферират да са патеричка. Слави към момента не им обръща внимание. Но те всеки ден му се оферират, да са патеричка. За страдание! С Движение за права и свободи си шушукат. Видяхте ги на фотосите. Днес ги виждам и Камен Костадинов с Бабикян. Горе-долу е ясна работата ", уточни Борисов.

" Като споделят, че сме в изолираност, вие се гордейте с това. Аз с Мая Манолова, Татяна Дончева, с Движение за права и свободи не желая да съм съдружник. Защо медиите сякаш нищо не знаят, а говореха за боязън от служебно държавно управление? Целият този сюжет е бил проект да не направи този парламент постоянно държавно управление. Имаха опция да си създадат държавно управление, имаха болшинство, само че за какво не го направиха? За да може Радев да ни громи всеки ден ", уточни Борисов.

Той напомни, че Бойко Рашков стартира работата си като вицепремиер и министър на вътрешните работи с това, че ГЕРБ са подслушвали политици, а месец и половина по-късно няма показани никакви доказателства.

" След това излезе и сподели, че сме ядяли хора 2009 година Пак нищо! След това ГЕРБ купувал гласове. Кои гласове сме купили ние? Една стотинка не сме дали над формалните. В същото време от София до тук над 100 билборда на Христо Иванов. Как ги платихте? Кои олигарси наливат пари във вашата акция? ", попита Борисов.

Той прикани искащите за власт да си създадат по-добри партии, да победят на избори и тогава да ръководят законно.

" Срещу нас е единствено Бойко Рашков и зад него се скрил Радев. Не е проблем да събереш болшинство в Народното събрание. Проблем е да задържиш да няма напрежение на улицата. Ако Божков не беше признал, че заплаща и режисира митинга, щях да подам оставка незабавно. Но не можеше да се поддам на натиска на олигарсите ", изясни Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че стадионите на Ботев и Локомотив ще бъдат приключени и на тях ще се играят мачове.

" Аз стартирано и изоставено строителство нямам. На Кръстова гора строим манастир. Но с цел да се стигне до него, започнахме да оправяме пътя. Владиката в този момент ми споделя, че са спрели градежа. Какво им пречи? „ Хемус “ стопираха. Околовръстното на Пазарджик през вчерашния ден стопираха. За един месец направиха такива пакости. Другите страни към този момент употребяват средствата от проектите си за възобновяване, а България още няма проект за възобновяване. Докато го внесат, ще отидем в октомври, ноември. Другите страни ще диря тогава към този момент нови траншове ", изясни Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР