Политиката на правителството е да запази данъка върху дохода и

...
Политиката на правителството е да запази данъка върху дохода и
Коментари Харесай

Обединеното кралство е на път за най-голямо увеличение на данъците от 50 години след замразяването на личните прагове, сочи анализът

Политиката на държавното управление е да резервира налога върху прихода и националните осигурителни прагове замразени до 2028 година, което значи, че мнозина ще бъдат избутани в по-високи данъчни групи като резултат от инфлацията.

Тръс упорства Хънт да понижи корпоративния налог

Най-нова политика: Стармър реагира на успеха на междинните избори

„ Канцлери от всички политически насоки харесват този тип прикрит налог, само че Мащабът на нарастване на сумата, която в този момент ще събере, е изцяло невиждан “, сподели Торстен Бел, основен изпълнителен шеф на Resolution Foundation.

„ Забравете за всички облекчения на налозите, които се оферират, също така те ще избледнеят като незначителни това нарастване на налозите. "

Институтът за фискални проучвания сподели, че замразяването също ще усложни провокациите, пред които са изправени доста служащи, чиито приходи не са в крайник с инфлацията.

Либералните демократи се отхвърлиха от дългогодишното заричане да слагат 1 пенс върху налога върху приходите за публични услуги

Това идва, откакто господин Хънт изключи опцията за доста понижаване на налозите тази година на фона на апелите на торите за предизборна премия на Конференция на Консервативната партия.

Прочетете повече:
Сунак се сплотява с Джорджия Мелони, с цел да призове за повече дейности против незаконната миграция
Речта на премиера на конференцията на Консервативната партия не се хареса на публиката, сочи изследване Тръс упорства Хънт да понижи корпоративния налог

Адам Корлет, основен икономист във Resolution Foundation, сподели: „ Изоставянето на нормалното повишение на данъчните прагове е изпитан метод за държавните управления от всички страни да усилят приходите си прикрит метод.

„ Но това е надалеч по-големият от упования мащаб на скритото нарастване на държавния налог от £40 милиарда

„ Реалността на най-големия и продължаващ налог увеличението на приходите за минимум 50 години е повода, заради която всяко говорене за понижаване на налозите преди изборите неизбежно ще се преглежда в по-широкия подтекст на някои доста по-големи нараствания на налозите. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР