Политиката на държавата ни, независимо кой я управлява, трябва да

...
Политиката на държавата ни, независимо кой я управлява, трябва да
Коментари Харесай

Д-р Джема Грозданова: След Цветанов парламентарната група на ГЕРБ е хаотична

Политиката на страната ни, без значение кой я ръководи, би трябвало да бъде поредна. Това сподели доктор Джема Грозданова интернационален секретар и координатор на бранш „ Външна политика “ в Политическа партия „ Републиканци за България “ в предаването „ Делници “ по телевизия „ Евроком “.
Тя съобщи, че е в Републиканци за България заради обстоятелството, че желае да може да прави, това което счита за вярно и да не бъда спирана в своите разбирания и правила.

Джема Грозданова посочи, че постоянно е работила добре с Цветан Цветанов и се схващат с две думи. Това е и главната причина, заради която ще продължи да работи по този метод с него и с партията.

Тя дефинира ситуацията в парламентарната група на ГЕРБ след тръгването на Цветанов като много безредна. „ Нямаше тежестта и равнището на ръководство, които Цветанов даваше по-рано “.

На въпрос по какъв начин ще стимулират хората да гласоподават за Републиканци за България Джема Грозданова посочи: „ Ние със своето държание, с метода си на изложение, с увереността, която бихме предали у хората, в няколко значими политики, които би трябвало да се развият “.

По думите ѝ имат опит в това, какво не съумя да направи една дясна партия, през дългите години на ръководство. „ Нашата цел, като първо явяване на парламентарни избори е, да опитаме да наложим държанието си друго от това, което беше досега. Ако гласоподавателят желае да вижда повече приятни фигури с експертиза и професионализъм и държи на това, което приказват, може да посегне към бюлетината, на която написа: „ Републиканци за България “, безапелационна е тя.

Цветанов е добър уредник, само че в построяването на една партия е належащо да бъдат привлечени хора, които могат и не работят единствено заради персоналния си интерес, а повече за публичния.

„ Външната политика, би трябвало да бъде устойчива. България няма да поеме по различен път и ние държим на това да бъдем устойчиви и сполучливи в участието си в Европейски Съюз и в НАТО. Тези два формата ни донесоха позитиви, през всички тези години. Трябва доста убеденост, просветеност и положително изложение на позиции, които да бъдат ясни и да държим на тях във времето “, посочи интернационалният секретар на Републиканци за България.

„ Хората, разликата, маниерът и неналичието на надменност и експанзия биха ни създали разнообразни от ръководещите сега. Ще се явим независимо на идните парламентарни избори “, акцентира Грозданова.

Относно целите, по които ще работи Политическа партия „ Републиканци за България “ във външната политика, това са продължаването на интеграционните процеси в Европейския съюз и поддръжка на процеса на разширението. „ Тук може да приказваме за Република Северна Македония и за Република Албания и всички тези страни, които са претенденти за участие. Няма по какъв начин да не подкрепим груповата защита и трансатлантическото съдействие с Байдън като президент “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР