Политикът и бивш президент на футболен отбор Александър Томов и

...
Политикът и бивш президент на футболен отбор Александър Томов и
Коментари Харесай

Александър Томов се кандидатира за президент на републиката

Политикът и някогашен президент на футболен тим Александър Томов и професор Лъчезар Аврамов се регистрираха  в Централната изборна комисия за присъединяване в изборите за президент и вицепрезидент на Република България. Те са подкрепени от партия " Българска социалдемокрация ", съобщи БНР.

Томов бе определен за народен представител от Великото национално заседание през 1990 година от листата на Българска социалистическа партия, през 1997 година основава партия Евролевица и е определен за народен представител в 39-то Народно събрание след изборите през април 1997 година Той бе в управата на „ Кремиковци “ по времето на Прамод Митал.  

Томов разгласи, че има визия за излаз от рецесията и добави:

" Ние сме подготвени сега на консенсус с всички, които застават зад една стратегия за възобновление на нацията. Това е повода да се явим и да потърсим непосредствено помощта на народа " -

" Време е генералското ръководство да бъде заменено с професорско ", акцентира професор Лъчезар Аврамов.

" Според нас е време да излезем от обстановката на общество на незнание и корупция и да преминем към общество издигнато върху знанието, което в действителност е Конституцията на Европейския съюз ", добави той.

До момента другите ясни кандидатури са актуалният държавен глава Румен Радев, Костадин Костадинов от „ Възраждане “ и Цвета Кирилова. Движение за права и свободи оповестиха, че за първи път ще повдигнат личен претендент, само че неговото име още е загадка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР